Tabung Kawin

Thursday, 28 April 2011

Cintamu akan ku kenang smpi ku mati...

Assalamualaikum...
harap korang sihat2 belaka yerk..
hmm...aku ase cm nk luahkan something...benda yg haurs ad dlm khidupan kite...
benda yg pling kite perlukan utk kite terus brsemangat..
benda nih jgk lh yg mengajar kite erti khidupan...
mengajar kite menghargai seseorg...
benda itu ialah CINTA....



korang syg x kat mak korang...
mesti mcm nama korang panggil nama mak korang kan? 
mama,ibu,mummy,mak...
mcm aku,aku panggil mak aku mama..
hehe..aku mmg manje dgn mama aku... walaupn mnje,tp xsemestinye ape yg aku mntak,
semua nya dpt... mama aku nih mmg garang..tp ngn aku die x.. hehe..
rmai kt sekolah yg mama aku prnh mngajar dieorg,mmg ckp die garang..tp sbnarnye x pown...  
hmm...utk ari ibu2 sedunie kali nih korang nk bg mak korang ape erk??
hmm..aku cm pkir nk belikan mama aku beg tangan...
wlaupn x mahal,tp ia ikhlas dri ati aku... btol x?
haha..hmm xlame lg aku dh nk g blajr..msti aku rindu giler kt mama aku nnt..
selama aku hdup 18 thuin nih,aku xpnh jauh dri mama aku..pling lame pun seminggu..2 pun dh meraung2
nk balik...hehe kelakar kan.. malu meyh..tp mmg 2 lh knyataan...hehe..
hargailah mama korang sementara dieorg msih ad...
berbakti lh sementara dieorg menjage korang...belai lh mama korang 
sementara korang bleh menje2 lg ngn korang...
pada yg sudah kehilangan ibu tersayang,kite sedekah kan Al-Fatihah... 
semoga roh mereka di tempatkan di tempat org2 yg beriman hendaknye...
Assalamulaikum...

Tuesday, 26 April 2011

kehadiran mu membawa bhgia dlm tawa ku...

hye sume.. Assalamualaikum...:-)
korang sihat?? hrap2 cm 2 lh yek...
hmm aku ad 1 story tok korang.. nk dngr x?? cite nih xdelh best sngt cm cite novel.. tp bleh lh jgk..
oke..hmmm aku nk cite psal sorang bdk pmpuann yg xberapa sempurna..tp mempunyai sifat setia...
hmm..die ad sorang kwan lelaki yg slalu bersame die..dieorg dh brkawan sejak tngkatan 1 lg..
dsbb kan kelas mereka bersbelahan,mreka berkwn rapt.. dlm mereka berkwan,mereka telh menyimpan 1 rahsia.. tp rhsia 2 xpnh di buka oleh msing2.. tiba di tingkatan 3 mereka terus berkawan.. malah lebih rapat dri seblum itu.. tiba trial PMR mreka trpksa pisah tuk tmpukan pd periksa yg penting dlm hdup mreka..
dlm mreka trpisah,mreka rupanya memndam rindu yg menggunug..tnpa d'duga,prasaan cinta muncul dlm hati mreka..tp mulut masing2 trkunci..
selepas periksa PMR brakhir,mereka brtemu kembali.. tp pertemuan itu amat brerti bg mereka.. dan tarikh itu tetep mereka kenag smpi ble2...>20/10/2008< (tarikh kami kapel) huhu...


kami lh bdk prempuan dan bdk lelaki 2..huhu..
doakan kami bahagia..
sya cinta sama AMIRUL ASYRAAF saya..
haha luv u anymore syg..<3


kami.hati.cinta.bersatu.selamanya.....


Selamat Datang...:-)

Assalamualaikum...
hye sume..hmm nk ckp slamat datang kt dunia blogger,tp aku pnh jd blogger dlu..hmm.. xpelh,kire
aku ogr bru jgk lah..hehe..hmm...harap korang sedia comment ape yg patut la erk... n bleh korang bg tips kt aku psal nk mntap2 kn blog aku nih...aku bkan lh pndi sngt..tp bleh lah tok wt sedap mate mamndang kan.. haha
dlm blog aku nih,aku nk kongsi mcm2 perkara dgn korang.. dunia aku dunie korang jgk kan..so just kongsi2 cerita.. 


welcome 2 me...hehe :-)