Tabung Kawin

Wednesday, 18 June 2014

Menusuk jiwa



Si putih si merah- BLACK feat RJ

Semua gadis, dengarkanlah

Selagi nyawa ini dikandung badan
Selagi hayat ini masih berdiri
Selama itu aku takkan henti
Mencintaimu

Ku bukannya pertama ku bukannya pelakon
Yang boleh membawa watak setiap orang lain
Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah
Ku persembahkan semua yang tersirat di hati
Bila dikumpulkan semua menjadi bentuk hati
Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah

Selagi nyawa ini dikandung badan
Selagi hayat ini masih berdiri
Selama itu aku takkan henti
Mencintaimu

Jadilah isteri kepada diriku
Jadilah kekasihku selama-lama
Ku cinta padamu
Ku ingin mengahwinimu

Bila sudah bersama saat aku mulakan
Ku curah kasih seluruh jiwaku untukmu
Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah
Payungmu dari hujan ku jaga tiap detik
Ku korbankan jiwa ragaku kepadanya
Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah
Yang tahu warna putih dan warna merah

Selagi nyawa ini dikandung badan
Selagi hayat ini masih berdiri
Selama itu aku takkan henti
Mencintaimu

Jadilah cintamu dan cintaku satu
Jadilah isteri kepada diriku
Ku cinta padamu
Ku ingin mengahwinimu

Selagi nyawa ini dikandung badan satu
Ku cinta padamu
Selagi itu aku takkan henti mencintaimu
Mengahwinimu

Selagi nyawa ini dikandung badan
Selagi hayat ini masih berdiri
Selama itu aku takkan henti
Mencintaimu

Jadilah cintaku dan cintamu satu
Jadilah isteri kepada diriku
Ku cinta padamu
Ku ingin mengahwinimu

Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah

Jadilah isteri kepada diriku
Jadilah kekasihku selama-lama
Ku cinta padamu
Ku ingin mengahwinimu

Ya sayang
Kita akan terus bersama

Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah

Ku hanya insan pencinta namanya
Yang tahu warna putih dan warna merah

Dialah kekasihku selama-lama
Dialah kekasihku selama-lama
Dialah kekasihku selama-lamanya


..............................................................................................................................................................



Sebenarnya lagu ni sesuai untuk cik abang yang nak purpose bakal isteri. Dan Sebenarnya aku dah terpikat dengan lirik lagu ni. Lahai, kalau lah ada lelaki yang nyanyikan untuk aku, and My answer is yes! I do!. hehe Eh tetiba kan. Berangan je tu. Susah lelaki nak nyanyikan utk kita. 

Tak mengapa, Siapapun suami aku nanti, aku nak dia nyanyi kan aku satu lagi masa majlis resepsi kami. Tak kesah lagu apa tp asalkan boleh menusuk jiwa aku. ecececehhh.. Berangan je lelebih. Tapi lagi best kalau dia pandai main gitar. Aku suka lelaki pandai main gitar ni. Nampak macam hensem, romentik, dan cute. hmmmmm Dah2! berangan lebih2 pun tak boleh jugak. 

Apapun lagu ni best. I like it! 

Assalamualaikum 






By Faizatul Ain Hamsam

No comments:

Post a Comment

Assalamualaiku :)
dah baca sila tinggalkan komen ye =)
terima kasih :)