Tabung Kawin

Friday, 11 May 2012

Lepas rindu semalam :)

Assalamualaikum semua....sihat?? bagus kalau sihat. Yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat ye...
Hmmmm semalam jumpa BFF saya. Rindu gila kat dieorang tu. Thanks ain and atika sebab sudi keluar dengan saya. Semalam kami karaoke sampai sakit tekak. Dah lama kot tak nyanyi macam tu. Best gila.


*yang ini kembar saya. Tapi kembar nama jelh. Muka tak sama k.


* dan yang ini atika. Now study kat UiTm segamat. jarang dapat jumpa.


* dua-dua budak ini ialah buah hati aku. Sayang gila kat korang :*








Thanks kawan. Happy gila dpt kluar dengan korang. :)
Semoga persahabatan ini kekal. Sayang sangat2 kat korang :)






2 comments:

  1. wslam.... nice blog dear!! awk cumel laa ain... sy suke tgk pic awk ... :D

    ReplyDelete
  2. Thanks darling.... Kamu lagi comell hehehehe :D

    ReplyDelete

Assalamualaiku :)
dah baca sila tinggalkan komen ye =)
terima kasih :)